Dragi posjetitelju, želimo vam ugodno vrijeme s happytovisit.com!

Mi smo tim turističkih profesionalaca s više od 20 godina iskustva koji dijele zajedničku viziju kako vas destinacijske usluge mogu približiti izvornoj atmosferi, i omogućiti vam da se opustite i uživate dok Vam mi odrađujemo sve ostalo.About us happytovisit

Happytovisit.com – Istražite destinacije širom svijeta!


Naše usluge vam omogućavaju najbolje destinacijske usluge, uključujući transfere, grupne i privatne izlete, najam vodiča i vozila i izradu individualnih putovanja po vašim željama.

Izabiremo isključivo najkvalitetnije usluge ponuđene u destinaciji i garantiramo za svaku uslugu koju rezervirate putem happytovisit.com-a.

Affiliate

Affiliate program


Stavite linkove prema portalu happytovisit.com na vašu stranicu ili društvene mreže i zaradite proviziju za svaku uspješnu prodaju realiziranu putem vaše preporuke.

Preporučeno za: sve


B2B program

B2B program


Ponudite i prodajte izlete direktno vašim gostima iz naše bogate ponude.

Preporučeno za: turističke agencije, veće hotele


Promo code program

Promo kod


Najjednostavniji način za prodaju izleta! Od nas dobijete promotivne letke koje dijelite svojim gostima (na recepciji, u sobama). Na svakom letku je vaš jedinstveni promotivni kod koji omogućuje vašim gostima 5% popusta prilikom online kupnje izleta na portalu happytovisit.com, a za svaki tako prodan izlet, vi ostvarujete proviziju.

Preporučeno za: privatne iznajmljivače, hotele, restorane i kafiće


Excursion supplier program

Organizatori


Preporučeno za: turističke agencije1Iskustvo u destinaciji je razlog zašto putujemo!

Ljudi putuju iz mnogo različitih razloga, ali svi putnici imaju jednu zajedničku stvar: svi žele iskusiti različite kulture i istraživati dijelove naše prekrasne planete koje nikada nisu posjetili prije. Kao suputnika, želimo Vam se pridružiti na Vašem putovanju, povesti Vas na mjesta koja ćete zauvijek pamtiti i dati vam iskustva koja će Vas pretvoriti u pripovjedača za sve naredne godine. Kao profesionalci u našem poslu, obavijestiti ćemo Vas o zanimljivim mjestima koje vrijedi posjetiti, dati Vam detaljne informacije o najlakšim načinima kako doći do tog mjesta, omogućiti Vam da bookirate aktivnosti iz udobnosti svog doma, i biti Vam na usluzi za vrijeme Vašeg putovanja. Naš osnovni cilj je potaknuti ljude da se upuste u avanturu putovanja i učiniti putovanja dostupnim, pristupačnim i ugodnim za svakoga, stoga izađite iz kuće i uživajte u putovanju na jednom od HappyToVisit izleta!

2 Da li ste i vi profesionalac u turzimu?

Izvrsno! Svakako bih željeli kontaktirati s Vama! Naš portal nudi mnoge mogućnosti za profesionalce u turizmu.

People

Pronađite nas i pratite na društvenim mrežama

Trebate pomoć?

Naš tim stoji Vam na usluzi i pomoći će Vam odgovarajući na sva Vaša pitanja.

+385 91 336 0631