Molimo unesite osnovne podatke!
1

Vaša domena:
Ime domene gdje želite objaviti link-ove na happytovisit.com ( npr. http://yourdomain.com)
*Molimo unesite točnu domenu!

Email:*
Email*
*Molimo unesite ispravan email!

Korisničko ime:*
najmanje 4 znaka*

Lozinka:*
minimum 5 znakova*
*Molimo unesite lozinku sa najmanje 5 znakova!

Potvrdite lozinku:*
Potvrdite lozinku*
*Lozinke se ne podudaraju!Potvrdite registraciju
2
Captcha

Captcha:*
Unesite text sa slike*

Odabirom "Završi registraciju" potvrđujete da ste upoznati i prihvaćate naše Uvjeti poslovanja .
Slanjem ovog formulara, slažete se da vaše podatke koristimo za povratni kontakt i slažete s našim pravilima o privatnosti.

Trebate pomoć?

Naš tim stoji Vam na usluzi i pomoći će Vam odgovarajući na sva Vaša pitanja vezana za registraciju i korištenje affiliate programa. Također možete pročitati Affiliate uvjete poslovanja za više informacija.

+385 91 336 0631
Zašto happytovisit.com Affilate?


Visoko cijenimo svakog klijenta kojeg ste proslijedili na našu stranicu te Vam zbog toga dajemo proviziju od 10% za svaku uspješnu prodaju proisteklu iz Vašeg link-a
Mnogi klijenti vole razmisliti i istražiti prije nego što se odluče kupiti proizvod, zbog toga pratimo na koji je način klijent prvi put došao na našu stranicu i nagrađujemo Vas ukoliko se u roku 30 dana vrati završiti svoju kupovinu.
Neprestano unapređujemo portal i proizvode koji se nude tako da klijent ima veće mogućnosti završiti kupnju jednom kada dođe na stranicu - više završenih kupovina - veća provizija za Vas
Naši alati za korištenje affiliate su lagani za upotrebu i ne zahtjevaju prethodno informatičko predznanje. Lagano postavljanje linkova i dodataka na Vašoj stranici, te praćenje prometa i finalne zarade.

People

Pronađite nas i pratite na društvenim mrežama