B2B partner program


Ako želite imati aktivniju ulogu u prodaji izleta, možete to učiniti pomoću našeg B2B partnerskog programa. B2B program Vam omogućuje prodaju i naplatu izravno gostima, što, osim učinkovitijeg načina za prodaju usluga, omogućuje i veće provizije. Ovaj program je idealan za putničke agencije, hotele s concierge službom i poneke privatne iznajmljivače koji su uvijek u izravnom kontaktu s gostima. B2B partner program je dostupan isključivo za privatne osobe i registrirane putničke agencije zbog zakonskih obaveza. Pravne osobe koje nisu registrirane za obavljanje djelatnosti putničkih agencija nisu u mogućnosti koristiti naš B2B partnerski program (po zakonu, isključivo registrirane turističke agencije smiju obavljati djelatnost prodaje izleta).

Kako koristiti naš B2B program:

  • 1) Registrirajte se kao B2B partner - Registrirajte se Registriraj se
  • 2) Mi ćemo provjeriti i odobriti Vaš račun u roku od 24 sata i poslati Vam ugovor.
  • 3) Nakon potpisa ugovora, poslat ćemo Vam Vaše korisničko ime i lozinku za ulazak u Vaš B2B partner račun.
  • 4) Možete započeti s prodajom izleta. Plaćanje za izlete mora se obaviti u roku od 24 sata od završene prodaje (rok se može produžiti uz pružanje jamstva plaćanja)
  • 5) Svi promotivni materijali mogu se besplatno skinuti s naših stranica i odštampati, ili možete zatražiti promotivne materijale od happytovisit-a (poput plakata i letaka), koje ćemo Vam poslati poštom

Isplata provizije

Standardna provizija za B2B partnera u brutu iznosi 20%, ali može varirati ovisno o izletu, odnosno, provizija iznosi 20% ukoliko drugačije nije naznačeno. Teret svih poreznih obveza proizašlih iz isplate provizije preuzima korisnik B2B programa.

Obveze i ograničenja

Happytovisit.com uzima svu odgovornost za kvalitetu usluga pruženih gostima, a B2B partner nikada neće biti odgovoran za bilo koji problem koji bi se mogao dogoditi s uslugama koje se nude na portalu happytovisit.com. happytovisit.com jamči preuzimanje pune brige o svim svojim kupcima: odgovor na svaki zahtjev, slanje ponuda i izdavanje računa, praćenje naplate, storniranje karata, ukoliko je potrebno, te punu podršku gostima za vrijeme i nakon završetka kupljene usluge.

Usluge koje prodajete putem B2B programa možete prodavati u vlastito ime ili u ime i za račun happytovisit-a, ovisno o Vašim željama i mogućnostima.

Možete koristiti i Affiliate program uz B2B program u isto vrijeme, ali će ugovori biti zasebno potpisani. Promo kod program nije moguće ostvariti u isto vrijeme kao i B2B. Prodajom izleta kroz B2B program Vam ne omogućava davanje popusta gostima koji imaju promotivni kod.

Trebate pomoć?

Naš tim stoji Vam na usluzi i pomoći će Vam odgovarajući na sva Vaša pitanja vezana za registraciju i korištenje B2B programa. Također možete pročitati B2B uvjete poslovanja za više informacija.

+385 91 336 0631People

Pronađite nas i pratite na društvenim mrežama